E-kirja

Lue tai kuuntele

Arne Nevanlinna - Heta maksuttomasti

Valloittava romaani nauraa tekopyhyydelle, kritisoi luokkaeroja ja uskoo rajat rikkovan rakkauden voimaan.

Kun vuonna 1902 kenraalin leski Gustava Celerius täyttää 70 vuotta, hänen säädynmukaiseen Senaatintorin kotiinsa saapuu hälisevä joukko jälkeläisiä puolisoineen.

Kutsuilla häärii nuori, rampa piika Heta, jolla on merkillinen kyky lukea ajatuksia. Hän saa huomata, että se, mitä ihmiset sanovat, ei aina vastaa sitä, mitä he tarkoittavat. Konventioiden läpi hän näkee herrasväen perimmäiset pyyteet. Kyky on Hetalle lahja ja taakka, joka ohjaa hänen kohtaloaan. Mutta on yksi, jonka ajatuksia Heta ei osaa lukea ja jota hän ei saa mielestään.

Arne Nevanlinna (s. 1925) on helsinkiläinen kirjailija, kirjoittaja, arkkitehti ja professori. Myös hänen edelliset romaaninsa Marie (Finlandia-ehdokas 2008), Hjalmar (2010) ja Varma (2012) on nimetty persoonallisten päähenkilöidensä mukaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arne Nevanlinna

Julkaistu

2014-02-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Heta

Heta on jännä sekä hauska romaanit, joka ei taatusti jätä ketään tylsistyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Arne Nevanlinna. Lukemista löytyy 181 sivua, joiden rinnalla kykenet elää jännittäviä hetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä matkassa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nyt iloita kirjasta milloin haluat esim lenkillä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-02-14 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät hyvin uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Se koko homma sujuu jouheasti, jos omistat puhelimen. Jos vaadit päästä kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on eeppinen valikoima erilaisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on niin ikään äärimmäisen vaivatonta, sillä kykenet rajattomasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.