Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sirpa Kähkönen - Hietakehto maksuttomasti

Hietakehto sijoittuu vuoden 1943 syksyyn, perunannostoaikaan. Rouva Lehtivaaran huvilalle Kesäkallioon on kokoontunut joukko kaupunkilaisia. Salmen toisella puolella on rouva Lehtivaaran serkun Ensio Mertasen huvila. On kylmä, täysikuun aika, puut riisuutuvat lehdistään. Stalingradin talvi ja maailmansodan käännekohta ovat muutaman kuukauden päässä. Moni valvoo öitään.

Sodan tappiollisuus ja valtava väsymys pulaan ja ponnisteluun alkaa tuntua kaikissa. Kuopion kaupunki on läsnä vaikka onkin syyskylmän järven takana. Mutta kaikesta huolimatta mieli liikkuu esteettä paikasta ja ajasta toiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sirpa Kähkönen

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

741 min

E-kirjan pituus

252 sivua

Tietoa kirjasta Hietakehto

Lue nyt lumoava romaanit Hietakehto, jonka kera saat ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan kirjoitti Sirpa Kähkönen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 252 sivua, näin ollen lukuiloa piisaa moneksi lukuhetkeksi. Digitaalisen kirjan lisäksi kuunneltavissa on äänikirja, jonka avulla vietät 12:21:55 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, vaan kykenet nyt nauttia kirjasta missä haluat esimerkiksi metrossa. Tämän kirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Teos on alunperin julkaistu 2017-05-01 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mieleinen keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan olet. Se koko homma toimii mutkattomasti, jos vain omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti kiinteällä maksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi tosi helppoa, sillä kykenet esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.