Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mari Jungstedt - Hiljaisuuden hinta maksuttomasti

Kesäidylli saaristossa särkyy, kun ystävysten vuosikymmenten takaiset salaisuudet nousevat pintaan.

Mari Jungstedtin Gotlantiin sijoittuvan dekkarisarjan seitsemännessä osassa murhamysteerit ja elokuvien maailma punoutuvat kiehtovalla tavalla yhteen.

Visbyssä asuvien kolmen pariskunnan vuotuinen kesäretki saaristossa saa ikävän käänteen, kun kaksi seurueen jäsentä katoaa. Samaan aikaan toisella puolella Itämerta rantavesiin ajelehtii miehen ruumis.

Rikosvyyhti vie komisario Anders Knutasin ja Karin Jacobssonin rikospaikalle Ingmar Bergmanin kotimaisemiin Fårön saarelle. Rauhallisen omakotitaloalueen kulissit alkavat horjua, ja myös toimittaja Johan Berg yrittää päästä selville ystävysten synkistä salaisuuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Jungstedt

Julkaistu

2020-02-11

Lukija

Jenni Kitti

Äänikirjan pituus

634 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Hiljaisuuden hinta

Hiljaisuuden hinta on mukaansatempaava sekä hauska romaanit, joka ei todella jätä ketään kylmäksi. Teoksen loi Mari Jungstedt. Kirjan pituus on 225. Ethän silti jää vaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 10:34:44 tunnissa. Äänikirja on kiva tapa kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan lukijana on Jenni Kitti. Kirja on alunperin julkaistu 2020-02-11 julkaisijan Otava toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen niin kyet nauttimaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Tämä koko homma sujuu helposti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Jos yhä epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.