Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Miki Liukkonen - Hiljaisuuden mestari maksuttomasti

Briljanttia kerrontaa O:n kirjoittajalta!

Hauska ja riivattu romaani ihmisistä, kommunikaation vaikeudesta ja asioiden kiinnostavuudesta, joka on aina asioiden vieressä. "Suoraa yhteyttä ei ole. Välissä on aina suodatin. Tässä tapauksessa sinä."

Kuollut 26-vuotias mies on lyyhistynyt työtuoliin. On keskipäivä. Toisaalla Herman Leorne haastattelee ihmisiä Youtube-kanavalleen, jossa perehdytään asioiden kiinnostavuuteen. Syömishäiriöinen äiti harkitsee itsemurhaa botoxilla. Miten tähän kaikkeen liittyy Frank Sinatran kappaleen My Way verinen karaokehistoria, Subway-pikaruokaketjun ankarat esimieskoulutusleirit ja jääkahvi?

Kirjallisuuden rock-tähti Miki Liukkosen (s. 1989) romaani O oli vuoden 2017 puhutuimpia ja hämmästellyimpiä teoksia. Se oli Finlandia- ja Runeberg-ehdokkaana. Oululaissyntyinen Miki Liukkonen on kirjallisuutemme uudistuskykyisimpiä kirjailijoita. Hän herätti huomiota jo ensimmäisillä teoksillaan: Valkoisia runoja, Elisabet ja Raivon historia sekä romaanillaan Lapset auringon alla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miki Liukkonen

Julkaistu

2019-04-11

Lukija

Aku Laitinen, Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

648 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Hiljaisuuden mestari

Kuuntele nyt vauhdikas romaanit Hiljaisuuden mestari, jonka parissa vietät uniikkeja tuntemuksia. Teoksen loi Miki Liukkonen. Teoksen pituus on 220. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka keskuudessa vastaanotat jopa 10:48:29 h. Tämä kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, vaan kykenet nyt iloita kirjasta missä haluat esimerkiksi bussissa. Äänikirjan on lukenut Aku Laitinen, Lauri Kortelainen. Teos on alunperin julkaistu 2019-04-11 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mieleinen tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä kuljetkaan. Kun sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Jos epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.