E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Sandberg - Himon varjo maksuttomasti

Tallukan vastaanottokeskuksesta kadonnut Jameela-tyttö ja vanhustentalon epäilty seksuaalirikos käynnistävät tapahtumaketjun, joka ajaa komisario Heittolan kollegoineen Sysmän suuntaan. Samaan aikaan lahtelainen pariskunta Reino ja Onerva ovat eroamassa. Onerva on pakolaistilanteen järkyttämänä hakeutunut vapaaehtoistyöhön, jota maahanmuuttokriittinen Reino ei voi sulattaa. Reino muuttaa omaan asuntoon, mutta ei saa Onervaa mielestään. Viimeinen niitti kipeään eroprosessiin on se, kun Onerva alkaa seurustella nigerialaismiehen kanssa.

Timo Sandberg tarttuu rikosromaanissaan jälleen ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin ja käsittelee niitä kiihkottomasti monenlaisista näkökulmista, tuomitsematta ketään. Sarjan kymmenennessä
osassa Heittolan yksityiselämä näyttää rauhoittuvan, kun Taru palaa Lahden poliisiin ja muuttaa Heittolan luo tyttärineen. Mira-tyttären yllättävä katoaminen ajaa pariskunnan kuitenkin pian äärirajoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Sandberg

Julkaistu

2017-05-24

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

187 sivua

Tietoa kirjasta Himon varjo

Uskomaton Himon varjo on hyvä romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika häviää täysin. Teoksen on kirjoittanut Timo Sandberg. Himon varjo on pituudeltaan 187 sivua, elikä oikein asiallinen pituus luettavaksi. Ethän siitä huolimatta rajoitu vaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on hyödyllinen keino kuunnella kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan lukijana on Aku Laitinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-05-24 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tykkänään uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi kirjasovelluksen. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan avaat oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Äänikirjojen koettaminen on samoin vilpittömän mutkatonta, sillä voit rajattomasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.