Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Inga Röning - Hippiäinen maksuttomasti

Raskausromaani vauvakuumeisille ja immuuneille.

Seksistä voi tietyissä olosuhteissa seurata tiineys eli siunattu tila. Missä on käyttöohje? Kumman pitää röyhtäistä, äidin vai vauvan?

Kreeta Nymanin pötsissä on elämää. Vauva on toivottu, mutta raskaus ei automaattisesti tee hänestä hempeän äidillistä. Onhan urakin. Huolihormoniylituotanto käynnistyy heti, maailma on äkkiä pelottava paikka. Eikä asiaa auta, että Kreeta kiinnostuu sukunsa vaietuista salaisuuksista ja oma äiti alkaa tulla uniin, kutsumatta. Onneksi on Mikko, he ovat sentään enimmäkseen harmoninen pari, ja Sankari-amaryllis. Hilpeä äitiyspakkausromaani vertaistueksi tai muuten vain virnuiltavaksi.

Inga Röning (s. 1974) käsikirjoittaa (mm. YLElle) ja on kirjoittanut lastenkirjat Kohti Pystynyppyläin puhurivuoristoa (2005) ja Oiva: lentokone joka pelkäsi lentämistä (2011). Hän harrastaa moottoripyöräilyä ja meditointia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Inga Röning

Julkaistu

2020-04-28

Lukija

Janna Räsänen

Äänikirjan pituus

713 min

E-kirjan pituus

244 sivua

Tietoa kirjasta Hippiäinen

Lue tapahtumarikas romaanit Hippiäinen, minkä kanssa koet tavattomia elämyksiä. Tämän loistavan teoksen on kirjoittanut Inga Röning. Kyseinen kirja on pituudeltaan 244 sivua, joten nautintoa piisaa useaksi ajankohdaksi. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä pituus on 11:53:00 tuntia. Äänikirja on fantastinen tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan lukijana toimii Janna Räsänen. Teos on alunperin julkaistu 2020-04-28 julkaisijan Tammi toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat näppärästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu käypä itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.