Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Hopealantti maksuttomasti

Maria Wern on työtovereineen hankkiutunut kesälomasijaiseksi Visbyn poliisilaitokselle. Kaupungissa vietetään kuulua keskiaikaviikkoa, ja kaduilla parveilee ilveilijöitä, narreja ja musikantteja. Visbyn puistoissa pidetään turnajaisia. Gotlannin verinen ja kiehtova historia tuntuu heräävän hetkeksi eloon.

Äkkiä Marian unelma rattoisasta kesälomasta kauniilla saarella haihtuu savuna ilmaan. Juhlivassa kaupungissa liikkuu myös murhaaja, ja Maria Wern ja hänen kollegansa joutuvat pinnistämään voimansa äärimmilleen saadakseen rikollisen satimeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

641 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Hopealantti

Hopealantti on jännittävä sekä kiintoisa romaanit, joka ei varmasti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Anna Jansson. Tämän pituus on 226. Digitaalisen kirjan kanssa tarjolla on omaperäinen äänikirja, minkä parissa vietät 10:41:46 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka lenkillä. Tätä kirjaa lukee Krista Putkonen-Örn. Teoksen on julkaissut Gummerus 2020-06-01. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista tyystin uudella keinolla. Tarvitset ainoastaan kännykän ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on myös todella helppoa, sillä kykenet sitoutumatta testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.