Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Åsa Hellberg - Hotelli Flanagans maksuttomasti

Tervetuloa lontoolaisen loistohotellin säihkeeseen!

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagans aloittaa trilogian mittaisen tarinan, josta ei puutu juonia, petoksia, suuria tunteita ja katastrofaalisia käänteitä.

Lontoon sydämessä loistohotelli Flanagansissa juhlitaan uudenvuodenaattoa vuonna 1959. Yhteiskunnan kerma on kokoontunut hotellin omistajan, elegantin Miss Linda Lansingin emännöimiin juhliin. Samppanja virtaa, vieraat viihtyvät ja sali kuhisee juoruja, mutta Lindan omaa juhlatunnelmaa varjostaa huoli hotellin tulevaisuudesta.

Hotellin alakerrassa ei ole tietoakaan juhlien säihkeestä. Keittiön kuumuudessa ahertavan Elinorin pitäisi olla tyytyväinen työpaikastaan hienossa hotellissa, mutta hänen haaveensa ovat paljon suurempia. Samaan aikaan hotellin ulkopuolella kahdeksantoistavuotias Emma seisoo sateessa matkalaukku kädessä. Vettä valuvana hän astuu rohkeasti sisään hotellin ovista. Niiden takana on maailma, jonka loistosta hän tahtoo osansa.

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagans aloittaa trilogian, joka seuraa lontoolaisen luksushotellin ja sen naisten elämää vuodesta 1949 nykypäivään. Tervetuloa hotelli Flanagansiin!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Åsa Hellberg

Julkaistu

2020-08-27

Lukija

Jenni Sainio

Äänikirjan pituus

639 min

E-kirjan pituus

241 sivua

Tietoa kirjasta Hotelli Flanagans

Hotelli Flanagans on häkellyttävä sekä hauska romaanit, joka ei takuulla jätä todellakaan väsyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Åsa Hellberg. Hotelli Flanagans on pituudeltaan 241 sivua, siis erittäin sopiva pituus luettavaksi. Älä missään nimessä takerru ainoastaan e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 10:39:34 tunnissa. Äänikirja voi olla toimiva konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet matkustamassa ja tekee myös lenkistä kivemman. Kirjan lukee Jenni Sainio. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-27 julkasijan Bazar toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat oivan tavan nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla että kotona. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja messissä on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa eli voit vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko palvelu juuri sinulle oikea.