Äänikirja

Lue tai kuuntele

Douglas Preston, Lincoln Child - Houreuni maksuttomasti

Erikoisagentti Pendergast on surrut jo 12 vuotta vaimoaan Heleniä, joka kuoli traagisesti leijonan hyökättyä hänen kimppuunsa Sambiassa. Tutkaillessaan Helenille kuulunutta metsästyskivääriä Pendergast oivaltaa yhtäkkiä, että onnettomuus olikin huolellisesti lavastettu murha.

Pendergast matkaa Afrikan safareille, New Orleansin kartanoihin ja Louisianan suoalueille selvittääkseen, mitä todella tapahtui. Saadessaan selville edesmenneen vaimonsa tarkoin varjelemia, hämmentäviä salaisuuksia Pendergast joutuu miettimään, kenen kanssa hän oikein meni naimisiin. Mutta miksi Helen murhattiin, ja kuka oli syypää? Kosto ei ole suloinen - se on vääjäämätön.

”[Pendergast-kirjoista] tulee koko ajan tummasävyisempiä ja tyylikkäämmin kirjoitettuja... Tämä saattaa olla Pendergast-romaaneista paras.” - Booklist tähtiarviossaan

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Douglas Preston, Lincoln Child

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

1067 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Houreuni

Kuuntele välittömästi vaiheakas romaanit Houreuni, minkä avulla koet suurenmoisia hetkiä. Opuksen on kirjoittanut Douglas Preston, Lincoln Child. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, joiden seassa iloita jopa moni hetki. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan välttämätöntä tehdä valinta vain luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on myös 17:47:01 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä jossa milloinkin kuljet joten se saa matkasta jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Jukka Pitkänen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-15 julkasijan Gummerus toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat vetoavan vaihtoehdon iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se koko homma toimii vaivattomasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Moni äänikirjapalveluista tarjoaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, siten kykenet ilmaiseksi testata palvelua ilman maksuja*.