E-kirja

Lue tai kuuntele

Michael Dobbs - House of cards maksuttomasti

Koukuttava trilleri, johon Netflixin huippusuosittu tv-sarja pohjautuu!

Poliittisen pelin ja korruption maailmaan imaiseva koukuttava trilleri miehestä, joka ei kaihda mitään keinoja päästäkseen kiinni vallan kahvaan.

Pääpiiskuri Francis Urquart valvoo puoluekuria Britannian hallituksessa. Kun pääministeri tekee päätöksen, joka romuttaa Urquartin urasuunnitelmat, nöyryytetty piiskuri aloittaa hiljaisen ja vähittäisen vallankaappauksen kulissien takana. Urquart käyttää häikälemättömästi hyväkseen tietämystään puolueensa jäsenten salaisuuksista ja heikoista kohdista sekä ohjailee lehdistöä mielensä mukaan. Hän ei kaihda likaisimpiakaan keinoja tavoitellessaan politiikan korkeinta huippua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michael Dobbs

Julkaistu

2015-07-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

267 sivua

Tietoa kirjasta House of cards

Kuuntele välittömästi jännittävä romaanit House of cards, minkä avulla vietät uniikkeja tunteita. Michael Dobbs on teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 267 sivua, siis lukemista piisaa lukuisaksi lukuhetkeksi. Älä kuitenkaan tyydy vain e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se saa matkastasi kiinnostavamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-07-27 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat antavat miellyttävän mahdollisuuden nauttia kiehtovista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tarviit puhelimen jolloin kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Maksamalla noin 15€ kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus hyvä sinulle, niin pystyt yrittää valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.