Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kyung-sook Shin - Hovitanssija maksuttomasti

Kohtalo kuljettaa kuvankauniin korealaisnaisen kauas merten taakse Kyung-sook Shinin aistivoimaisessa historiallisessa romaanissa. Yi Jiniin rakastunut nuori ranskalainen diplomaatti on saanut kuninkaalta luvan naida hovin lumoavimman tanssijan ja viedä hänet mukanaan.

Elämäniloa pirskahtelevassa La Belle Epoquen Pariisissa Yi Jinia odottaa aivan erilainen vapaus kuin tarkkaan valvotussa hovissa. Viehättävä nainen herättää ylenpalttisesti huomiota eksoottisella ulkonäöllään ja säkenöivällä älyllään ja pääsee pian kirjallisiin piireihin. Syvimpiä surujaan Yi Jin ei kuitenkaan onnistu jättämään taakseen. Kiihkeästi hän kamppailee kahden kulttuurin välissä ja kaipaa Koreaan. Vaan voiko kotiinpaluu enää tuoda onnea?

Hovitanssija kertoo pakahduttavan naiskohtalon Geishan muistelmien ja Madama Butterflyn hengessä. Taustalla kuohuvat 1800-luvun viimeiset vuodet Koreassa, kun talonpojat kapinoivat ja Kiina, Japani ja muut suurvallat taistelevat vaikutusvallasta niemimaalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kyung-sook Shin

Julkaistu

2019-12-23

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

787 min

E-kirjan pituus

306 sivua

Tietoa kirjasta Hovitanssija

Hovitanssija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Kyung-sook Shin. Kyseinen romaanit pitää sisällään 306 sivua, minkä rinnalla nauttia vaikka useampi ilta. Ethän silti tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 13:07:24 tunnissa. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista nauttia kirjasta milloin tahdot esim automatkalla. Kirjan lumoavana lukijana toimii Satu Paavola. Teos on julkaistu 2019-12-23 ja kirjan julkaisijana on Into Kustannus. E- sekä äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen tilaisuuden iloita upeista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Se onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.