E-kirja

Lue tai kuuntele

Cara Colter, Melanie Milburne - Huikenteleva sulhaseni Ravensdale / Kymmenen kohdan kosinta maksuttomasti

Huikenteleva sulhaseni Ravensdale

"Minä ja Jake menimme juuri kihloihin!"

Tuota potaskaa ei uskoisi kukaan! Jake katsoi Jazia päätään pudistaen. Lapsena he olivat olleet ystäviä, mutta viime vuodet he olivat lähinnä vältelleet toisiaan. Jazilla toisin oli tapana mennä kihloihin melkein jokaisen tapaamansa miehen kanssa, mutta Jake vältteli sitoutumista kuin ruttoa. Kuinka he muka saisivat uskoteltua läheisilleen, että he olivat yhtäkkiä umpirakastuneita ja menossa naimisiin? Mutta ehkä heidän kannattaisi edes yrittää - Jake sai nimittäin pian huomata, että valekihlauksessa oli yllättäen hyviäkin puolia!

 

 Kymmenen kohdan kosinta

Brandon tottui etsimään turvaa vaarasta... Teinivuosina Brandon tunsi velvollisuudekseen suojella lukutoukkaa Sophieta. Muuten hän oli liian kova pala jopa pikkukaupungin mukavimmalle tytölle. Niin Brandon lähti armeijaan, Sophie jäi Sugar Maple Groveen...
   Nyt kaupungin kovis on palannut - juuri sopivasti pelastamaan Sophien murhaavalta nöyryytykseltä... esittämällä Sophien suurta rakkautta! Sophie saa tilaisuutensa auttaa Brandonia löytämän tien kotiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cara Colter, Melanie Milburne

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Huikenteleva sulhaseni Ravensdale / Kymmenen kohdan kosinta

Kuuntele vaiheakas romaanit Huikenteleva sulhaseni Ravensdale / Kymmenen kohdan kosinta, jonka mukana saat verrattomia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut Cara Colter, Melanie Milburne. Tämä teos on sivumäärältään 214 sivua, joten lukuiloa piisaa lukuisaksi myöhäisillaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä messissä kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja on loistava tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2017-05-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat aivan modernin konstin nauttia kirjoista. Tämä koko juttu onnistuu vaivattomasti, jos vain omistat kännykän. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua joten saat vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle sovelias.