Äänikirja

Lue tai kuuntele

Nora Roberts - Huokausten poukama maksuttomasti

Annika on alkuperältään meren ihmisiä ja kävelee nyt ensimmäistä kertaa maan päällä. Hänen kauneutensa salpaa hengen ja viattomuutensa tekee vaikutuksen. Maan säännöt vaan ovat kovin erilaiset kuin meren, ja Annika huomaa tunteidensa Sawyer Kingiä kohtaan olevan hänelle jotain ihan uutta ja outoa. Jos hän antaa itsensä rakastua, kuinka hän voi enää palata meren hiljaiseen valtakuntaan?

Trilogian toisessa osassa Kohtalon tähdet -kirjasta tutut kuusi ystävystä ovat upealla Caprin saarella Italiassa, ja heillä on tehtävä: löytää taivaalta pudonneet tähdet ja torjua koko maapalloa uhkaava vaara.

Huokausten poukama tihkuu romantiikkaa ja jännitystä, ystävyyttä ja salattuja voimia, jotka ovat tätä maailmaa suurempia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nora Roberts

Julkaistu

2019-11-14

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

653 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Huokausten poukama

Huokausten poukama on jännittävä sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä lukijaansa kylmäksi. Tämän upean teoksen on kynäillyt Nora Roberts. Huokausten poukama on pituudeltaan 0 sivua, elikä vallan kelvollinen pituus lukemiseen. Ethän kuitenkaan jää vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 10:53:20 tunnissa. Kuunneltava kirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin sinun on mahdollista iloita kirjasta missä tahdot kuten bussissa. Tämän äänikirjan lukijana on Anna Saksman. Kirjan on julkaissut Gummerus 2019-11-14. E- ja äänikirjat tarjoavat nautittavan tavan iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen koettaminen on kanssa todella mutkatonta, koska pystyt vapaasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.