Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt - Hylätyt maksuttomasti

Kriminaalipsykologi Sebastian Bergmanista ja Tukholman poliisin henkirikosyksiköstä kertova dekkarisarja on kansainvälinen megamenestys. Sarjan viidennessä osassa Bergman saa vastaansa sarjamurhaajan, joka valitsee uhrikseen julkisuuden henkilöitä.

Tunnettu tosi-tv-tähti löytyy murhattuna hylätystä koulusta. Hän istuu sidottuna luokkahuoneen nurkassa narrinhattu päässään. Hänen selkäänsä on niitattu monisivuinen koepaperi, joka mittaa yleissivistystä. Uhri ei selkeästi ole läpäissyt koetta.

Pian tulee lisää uhreja, kaikki samantyyppisiä julkkiksia. Poliisi on ymmällään, kunnes Sebastian Bergman pääsee lehtien ja keskustelupalstojen nimettömien kirjoitusten kautta murhaajan jäljille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Julkaistu

2018-10-04

Lukija

Iikka Forss

Äänikirjan pituus

799 min

E-kirjan pituus

294 sivua

Tietoa kirjasta Hylätyt

Kuuntele vauhdikas romaanit Hylätyt, minkä parissa tunnet imuistoisia tuntemuksia. Tämän kirjan on kirjoittanut Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt. Kyseinen romaanit pitää sisällään 294 sivua, joiden rinnalla nautiskella jopa moni ilta. E-kirjan kanssa tarjolla on myös äänikirja, jonka mukana vietät normaalinopeudella 13:19:43 tuntia. Äänikirja onkin uusi konsti nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän kirjan lukijana on Iikka Forss. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-10-04 julkasijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa joten voit rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko sovellus juuri sinulle kelpo.