E-kirja

Lue tai kuuntele

Danielle Steel - Hyvää syntymäpäivää maksuttomasti

Kolmen ihmisen koko elämä muuttuu yhdessä hetkessä

Epätodennäköinen rakkaus astuu näyttämölle samana päivänä eri-ikäisten ihmisten elämään, ja vuoden kuluttua on kaikki muuttunut.

Valerie Wyatt on suositun lifestyle tv-shown tähti, jonka viidennellä Avenuella sijaitseva edustuskoti on koko alan suunnannäyttäjä. Mutta hän on kohta kuusikymppinen, aivan liian vanha trendikuningattareksi. Valerien tytär April on työnarkomaani joka elää vain ja ainoastaan omalle ravintolalleen, jonka pääkokkina hän toimii. Jack Adams puolestaan on viisikymppinen, entinen urheilutähti joka on elänyt vauhdikkaasti elämää ahmien. Yhtenä päivänä asetelmat muuttuvat, eikä vuoden kuluttua mikään ole entisellään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Danielle Steel

Julkaistu

2016-02-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

234 sivua

Tietoa kirjasta Hyvää syntymäpäivää

Hyvää syntymäpäivää on häkellyttävä ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Danielle Steel. Tämä kirja on sivumäärältään 234 sivua, eli lukuiloa riittää moneksi hetkeksi. Luettavan kirjan kanssa saatavilla on myös omaperäinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-02-04 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista täysin uudella tavalla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Sovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään suunnattoman helppoa, sillä kykenet esteettömästi testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.