E-kirja

Lue tai kuuntele

Alison Roberts, Dianne Drake - Ihanaa mutta vaarallista / Toisenlainen päivä maksuttomasti

Ihanaa mutta vaarallista

Tohtori Justin Bergeron on palannut juurilleen Louisianan Syvään Etelään. Mutta entinen pahan pojan maine istuu lujassa, ja hänen yrityksensä tuoda nykyaikaista lääketiedettä syrjäiseen pikkukaupunkiin kohtaa tiukkaa vastarintaa. Hänen ainoa liittolaisensa? Suorapuheinen mutta lumoavan kaunis sairaanhoitaja Mellette Chaisson! Villin kosteikon keskellä syttyvä taika on syvää ja väkevää. Mutta olisiko miehensä menettänyt Mellette jo valmis päästämään irti, jatkamaan elämäänsä… rakastumaan?Toisenlainen päivä

Joulun taikaa… riittääkö se ihmeeseen?

Joulu on aikaa, jolloin Gemma muistaa aina erityisen hyvin miehensä, lastenlääkäri Andy Baxterin. He rakastuivat jouluaattona, ja jouluaatosta tuli myös päivä, jolloin hänen sydämensä särkyi. Mutta nyt pikkuinen sisarentytär tarvitsee pikaista lääkärinapua, ja Gemma luottaa vain Andyyn. Voisiko joulu tänä vuonna tuoda heidät vihdoin takaisin yhteen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alison Roberts, Dianne Drake

Julkaistu

2015-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Ihanaa mutta vaarallista / Toisenlainen päivä

Uskomaton Ihanaa mutta vaarallista / Toisenlainen päivä on jännä romaanit, mitä lukiessa vuorokaudenaika poistuu aivan. Tämän on kirjoittanut Alison Roberts, Dianne Drake. Tämä romaanit pitää sisällään 221 sivua, minkä avulla olla useampi tovi. Sinun ei ole onneksi välttämätöntä taipua yksistään luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on fantastinen tyyli nauttia kirjaa olitpa metrossa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Äänikirjan hurmaavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-12-01 julkasijan Harlequin toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin uuden oven kirjojen pariin. Tarviit vaan kännykän ja mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu oikea sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.