Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Henrik Karlsson, Tiina Nevala - Ihan niin kuin me maksuttomasti

Miltä tuntuu löytää rakkaus, kun sen luuli jo löytäneensä?

Kustannustoimittaja Liv matkaa aurinkolomalle kumppaninsa Martinan kanssa, mutta päätyy yllätyksekseen rannalle pussailemaan miehen kanssa. Kreikasta palattuaan Liv kuittaa illan harmittomaksi säädöksi ja alkaa jännittää tähtikirjailijansa uutuusteoksen kritiikkejä. Arvio on täystyrmäys. Kun Liville järjestyy tilaisuus tavata kriitikko tv-debatissa, kulisseissa vastassa on tuttu naama - mies rannalta! Jälleennäkeminen nostattaa myrskyn, joka pyyhkäisee kummankin elämän perustan paikoiltaan.

Mitä on olla kolmekymppinen, jolla kaikki on periaatteessa hyvin mutta joka joutuu yllättäen kysymään, onko nykyinen elämä sittenkään se oikea?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henrik Karlsson, Tiina Nevala

Julkaistu

2019-06-04

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

650 min

E-kirjan pituus

240 sivua

Tietoa kirjasta Ihan niin kuin me

Vauhdikas Ihan niin kuin me on tyylikäs romaanit, mitä luettaessa ajankulu haihtuu aivan. Opuksen on kirjoittanut Henrik Karlsson, Tiina Nevala. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 240 sivua, näin ollen riemua riittää lukuisaksi ajanjaksoksi. Tottakai ei ole silti pakollista rajoittua yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on kanssa 10:50:22 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei pidättele nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan onnistut nyt nauttia kirjasta missä tahansa haluat esim kävelyllä. Äänikirjan vetoavana kertojana toimii Kati Tamminen. Äänikirja on julkaistu 2019-06-04 ja teoksen julkaisijana on Otava. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit haluamasi äänikirjasovelluksen. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä kuljet. Paras vierailijalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua ja siten kykenet rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko ohjelma juuri sinulle kelp.