E-kirja

Lue tai kuuntele

Catherine Mann, Charlene Sands - Ihmeiden karjapaimen / Kaikki uran vuoksi maksuttomasti

Ihmeiden karjapaimen

Pelastettuaan Brooke McKayn tienvarresta matkalla texasilaisiin häihin Wyatt Brandt viettää hänen kanssaan yhden kuuman yön, ennen kuin molemmat palaavat omiin elämiinsä. Mutta sitten Brooke palaa mukanaan uutinen, jota varakas tilallinen ei ehkä ole valmis kuulemaan, etenkin kun käy ilmi, että tällä on jo lapsia... kaksoset!


Yksinhuoltajuus on täysipäiväinen työ, johon Wyatt ei pysty yksin. Hän ei osaa odottaa, että se kaunotar, jonka kanssa hän jakoi vuoteensa, osoittautuu täydelliseksi lastenhoitajaksi, mutta hän ottaa ilolla vastaan kaiken mahdollisen avun. Hän ei osaa myöskään aavistaa, että naisen salaisuus saattaa muuttaa hänen perheensä ikuisiksi ajoiksi...Kaikki uran vuoksi

Maddox Communications-yhtiö on vastikään ottanut riveihinsä New Yorkin ihmemiehen ja mainosgurun Jason Reagertin. Yhtiö käy parhaillaan veristä kamppailua pahimman kilpailijansa kanssa eikä totisesti kaipaa skandaaleja sekoittamaan soppaa - mutta Jason on joutunut perin tukalaan tilanteeseen. Kaikki ovat nähneet valokuvan, jossa Lauren Presleyn - hänen yhden yön juttunsa - vatsa näyttää varsin muhkealta. Ellei Jason toimii herrasmiehen tavoin, hän menettää vasta haalimansa perikonservatiivisen jättiasiakkaan - ja sitä myöten nousukiidossa olevan uransa! Mikä siis neuvoksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Catherine Mann, Charlene Sands

Julkaistu

2017-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Ihmeiden karjapaimen / Kaikki uran vuoksi

Lumoava Ihmeiden karjapaimen / Kaikki uran vuoksi on ihastuttava romaanit, mitä luettaessa aika katoaa tykkänään. Teoksen loi Catherine Mann, Charlene Sands. Kirjan pituus on 211. Nytkään ei ole siitä huolimatta tarve tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit esim ratikassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-07-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat parhaan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus käypä sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.