E-kirja

Lue tai kuuntele

Emily Forbes, Louisa George - Ihmeiden Välimeri / Seuraava askel maksuttomasti

Ihmeiden Välimeri

Sairaanhoitaja Claire Durand on viimeinen ihminen, jonka lastenlääkäri Ethan Reid odottaa tapaavansa Välimeren avustuslaivalla humanitäärisessä tehtävässä. Nainen hänen anonyymistä yhden yön seikkailustaan on hänen uusin työtoverinsa! Elämä on opettanut Ethanin pitämään etäisyyttä kaikkiin, mutta Clairen pommi muuttaa kaiken. Sillä Ethan ei enää ole yksin…Seuraava askel

Tohtori Sophie Thompson saapuu Antarktikselle etsimään uutta alkua elämäänsä – ei uutta miestä! Mutta tutkimusaseman komea johtaja Gabe Sullivan tehoaa hänen herkkään kohtaansa, jonka hän on luullut jo kuihtuneen. Voisiko hehkuvan kuuma suudelma revontulten loisteessa sulattaa Sophien jäätyneen sydämen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emily Forbes, Louisa George

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Ihmeiden Välimeri / Seuraava askel

Kuuntele välittömästi jännittävä romaanit Ihmeiden Välimeri / Seuraava askel, jonka mukana saat ainutlaatuisia fiiliksiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Emily Forbes, Louisa George. Teoksesta löytyy 209 sivua, joiden kanssa kykenet tuntea ainutkertaisia kokemuksia. Älä jää vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla rentouttava keino kuunnella kirjaa myös kun olet julkisessa ja luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-01 julkasijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tykkänään uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Tämä onnistuu luonnikkaasti, jos vain omistat kännykän. Maksamalla sovitun kk-maksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Parasta vierailijalle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa joten voit vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko ohjelma justiinsa sinulle otollinen.