Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Simo Hiltunen - Ihmisen kuoressa : romaani maksuttomasti

"Lauri Kivi putosi kohti maata. Ihmisten elementtiä."

Toimittaja Lauri Kivellä pitäisi olla asiat hyvin. Mies menestyy ammatissaan kovien rikosjuttujen tekijänä, hän on tehnyt pesäeron väkivaltaiseen lapsuuteensa ja on aikuisiällä tutustunut viimein tyttäreensä Aavaan, joka luo kansainvälistä uraa poptähtenä. Mutta taivaanrannassa siintää mustaa. Aavan menestystä edelsi Amanda, laulaja joka katosi jäljettömiin kolme vuotta aikaisemmin. Ryhtyessään tekemään artikkelia ihmisten katoamisista ja etenkin Amandan tapauksesta Kivi kerjää verta nenästään ja pimeyttä horisontista. Pian on uhattuna paitsi Aava myös Lauri Kiven oma henkinen tasapaino. Ja kun se järkkyy, kukaan eikä mikään ole turvassa.

Ihmisen kuoressa on kovaksi taottu kaunokirjallinen trilleri, joka kyydittää lukijansa pimeyteen eikä lupaa tuoda takaisin. Se on laskuvarjoton romaani minuudesta, syyllisyydestä ja sisällämme pauhaavista hallitsemattomista voimista. Hiltusen kielessä on leikkiä, tarkkuutta ja sävyjä, joita emme rikosromaanilta osaa aina odottaa.

Simo Hiltunen (s. 1977) on toimittaja ja visuaalinen tuottaja. Hän asuu perheineen Iissä. Hiltusen ensimmäinen romaani Lampaan vaatteissa (2015) on saanut hyvän vastaanoton Keski-Euroopassa. Se käännetty ranskaksi, saksaksi ja hollanniksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Simo Hiltunen

Julkaistu

2018-09-17

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

897 min

E-kirjan pituus

325 sivua

Tietoa kirjasta Ihmisen kuoressa : romaani

Kuuntele mielenkiintoinen romaanit Ihmisen kuoressa : romaani, jonka parissa vietät uniikkeja tunteita. Kirjan loi Simo Hiltunen. Tämä Style on pituudeltaan 325 sivua, näin ollen nautintoa piisaa runsaasti illaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä innoittamana vietät jopa 14:57:01 h. Äänikirja onkin toimiva konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja luo myöskin lenkistä kivemman. Tämän kirjan sinulle lukee Antti Virmavirta. Kyseisen kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2018-09-17. E- sekä äänikirjat tarjoilevat mahtavan vaihtoehdon nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa ja kotona. Jos sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Silloin kun haluat mennä oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e ja käytössäsi on suurenmoinen valikoima kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten pystyt rajoituksetta testata kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma juuri sinulle hyvä.