E-kirja

Lue tai kuuntele

Janette Kenny - Ikuinen polte maksuttomasti

Ikuinen polte

Kaksi nousevaa tähteä kohtaa intohimoisessa yhteentörmäyksessä...

Aina sivullinen Rafael kasvoi katsellen varjoista Wolfen sisarusten etuoikeutettua elämää. Hän halusi saavuttaa omin avuin sen, minkä perhe kielsi häneltä, ja uurasti armotta vaurauden eteen. Avioliitto supermalli Leilan kanssa viimeisteli Rafaelin menestystarinan!

Nyt avioliitto natisee liitoksissaan. Rafael on tavoitellut sateenkaarta – mutta saanut vaimonsa tuntemaan itsensä voitonmerkiksi. Hän tarvitsee kaiken rohkeutensa saadakseen vaimonsa takaisin...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janette Kenny

Julkaistu

2013-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Ikuinen polte

Ikuinen polte on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Janette Kenny. Ikuinen polte on pituudeltaan 104 sivua, joten näinollen kelvollinen pituus luettavaksi. Ethän silti jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta milloin mielit muun muassa lenkillä. Kirjan on lukenut tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Harlequin 2013-08-01. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan innovatiivisen tavan nauttia kirjoista. Tarviit kännykän niin mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu sopiva sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.