E-kirja

Lue tai kuuntele

Harri V. Hietikko - Insomnian ensioireet maksuttomasti

Ne jotka odottavat Harri V. Hietikon uusimmalta kirjalta väki valtaista suoraa toimintaa ja sarkastista, turhautunutta ja vihan täyteistä asennetta elämään, tulevat yllättymään. Vaikka kirjassa on vinksahtaneita seksuaalisia riippuvuussuhteita ja inhorealismiakin, yksinäinen motoristi näyttäytyy Gudrunin kuolemaa surevana hahmona. Päähenkilön luonteenpiirteistä nousee nyt pintaan fi losofi , ja yllättävät tapahtumat motoristiklubilla edellyttävät myös kykyä johtaa joukkoja.

Toinen yllätys kirjassa on se, että viimeistään nyt väkivallan takaa paljastuu huumoria ja itseironiaa. Prätkäjengin operaatioissa on surkuhupaisia piirteitä. Nyt ei tarvitse enää arvuutella kuten sarjan aiemmissa kirjoissa: kenelle hahmolle saan nauraa, onko tuo nyt ihan tosissaan...

Harri V. Hietikon älykäs sanailu herättää tunteita puolesta ja vastaan. Joka tapauksessa kirjoissa on luotu uusi ilmaisutapa rikoskirjallisuuteen. ”Eniten tässä tummanpuhuvassa dekkarissa ihastuin persoonalliseen kieleen. En muista törmänneeni vastaavaan oikeastaan missään ennen”, kirjoittaa Kirsi Hietanen blogissaan (Kirsin Kirjanurkka). ”Som helhet är romanen ett språkligt fyrverkeri”, toteaa Ari Sundberg Vasabladetissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harri V. Hietikko

Julkaistu

2020-03-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

111 sivua

Tietoa kirjasta Insomnian ensioireet

Vauhdikas Insomnian ensioireet on mainio romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika katoaa täysin. Kirjan teki Harri V. Hietikko. Kyseinen Category on sivumäärältään 111 sivua, siis iloa piisaa useaksi ajankohdaksi. Lisänä kirjasta on tehty samoin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin kuljetkaan eli se luo matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-03-09 ja teoksen julkaisijana on Reuna Kustantamo ja kirjakauppa. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tyystin modernin keinon iloita kirjoista. Se koko juttu toimii mukavasti, mikäli omistat puhelimen. Jos mielit mennä' oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja hyödynnettävänäsi on mainio yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen palvelu soveluas sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.