E-kirja

Lue tai kuuntele

Gena Showalter - Intohimon pimeä puoli maksuttomasti

Intohimon pimeä puoli

Kaukaisessa linnakkeessa Budapestissa kahtatoista kuolematonta - toinen toistaan vaarallisemman viettelevää - soturia sitoo muinainen kirous, jota kukaan ei ole onnistunut murtamaan. Kun voimakas vihollinen palaa, he matkaavat ympäri maailman etsimässä jumalten pyhäinjäännöstä - joka uhkaa tuhota heidät kaikki.

Valtiaat ovat jo löytäneet kaksi Kronoksen artefakteista: Pakon häkin ja Kaikkinielevän silmän. Vielä heiltä puuttuu Näkymättömyyden viitta ja Viiltävä sauva.

Valtias Aeron, Vihan vartija, tapaa vihdoin Olivian – langenneen soturienkelin, joka on demonien vastakohta. Olivia on ilontuojaenkeli, joka on pitkään seurannut ihmisten elämää ja pyrkinyt luomaan heille iloa ja onnea. Nyt hän on utelias ja hän haluaa edes hetken elää ”tavallista ihmisen elämää” ja kokea intohimoa ja rakkautta. Yleisesti linnakkeessa tiedetään, etteivät Demonit ja Enkelit sovi yhteen.  Onko tämä tieto kumottavissa?

 

Liity mukaan matkalle tähän synkän aistilliseen maailmaan, jossa hyvän ja pahan välinen raja hämärtyy ja todellinen rakkaus joutuu äärimmäiseen testiin. Kun panokset kovenevat, tehtävä muuttuu vaarallisemmaksi ja romantiikka kuumemmaksi! Viides itsenäinen osa sarjasta Manalan valtiaat.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gena Showalter

Julkaistu

2013-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

261 sivua

Tietoa kirjasta Intohimon pimeä puoli

Intohimon pimeä puoli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Gena Showalter. Teoksen pituus on 261. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta pakko taipua pelkästään luettavaan versioon, vaan valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin kuljetkaan eli se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2013-02-01. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset vain kännykän niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Maksamalla kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elinaikanasi. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus oikea itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.