E-kirja

Lue tai kuuntele

Panu Rajala - Intoilija maksuttomasti

Elävänä välkehtivä romaani miehestä, joka jäi kultakauden taiteilijoiden varjoon.

Romaanissaan Panu Rajala valaisee innoittuneesti valokuvaaja, tutkimusmatkailija, tietokirjailija, kääntäjä, keksijä Into Konrad Inhan elämää – hänen taiteellista työtään, rakkauksiaan ja matkojaan. Suomalaisen taiteen monitaituri kokee romahduksia, nöyryytyksiä, mutta myös häikäiseviä voittoja. Inhasta paljastuu epätoivoinen kosiomies, joka ei koskaan pääse naimisiin. Hän kuolee yksinäisenä ja hylättynä.

Intoilija on klassinen taiteilijatarina ja perin juurin suomalainen. Inhan syntymästä tulee marraskuussa kuluneeksi 150 vuotta.

Panu Rajala (s. 1945) on filosofian tohtori, kirjailija ja draaman tutkimuksen professori. Hän on kirjoittanut romaanien lisäksi useita elävästi ja etevästi kohdettaan valaisevia elämäkertoja, kuten Mika Waltarista kertovan palkitun Unio Mystican ja Olavi Paavolaista käsittelevän Tulisoihtu pimeään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Panu Rajala

Julkaistu

2015-10-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Intoilija

Intoilija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Panu Rajala on teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 232. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka parissa vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on helppo keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja se saa myös iltalenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-10-14 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on kätevä keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljet. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on kanssa äärimmäisen mutkatonta, koska kykenet vapaasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.