Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sari Luhtanen - Isadella - Sydän liekeissä maksuttomasti

Täräyttävän rehellinen ja hauska sarja kaikille, joiden elämä ei todellakaan ole vaahtokarkkia.

Miten voi tietää, kuka on, jos ei tiedä, mistä tulee? Mitä jos tuntuu, että jotain tärkeää on aina salattu? Mitä jos vanhemmat ovat... vampyyrejä?
Löydettyään dramaattisten tapahtumien jälkeen biologisen äitinsä Isadella on itse eksyksissä. Kaiken lisäksi ihana, vinohymyinen Fairuz on tullut takaisin, mutta on selvästi kimpassa toisen tytön kanssa. Kun laulajatähti Henrikan videon kuvauksia varten järkätyt eeppiset kylpyläbileet lähestyvät, päättää Isadella antaa fiiliksen viedä mukanaan.

Lue myös Isadella - Sydän kylmänä ja Isadella - Sydän murskana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sari Luhtanen

Julkaistu

2020-09-08

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

342 min

E-kirjan pituus

129 sivua

Tietoa kirjasta Isadella - Sydän liekeissä

Mielenkiintoinen Isadella - Sydän liekeissä on ihastuttava romaanit, mitä lukiessa ajankulu karkkoaa täydellisesti. Opuksen on kirjoittanut Sari Luhtanen. Isadella - Sydän liekeissä on pituudeltaan 129 sivua, siis mainio pituus läpi käytäväksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on lisäksi 5:42:13 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee Saara Lehtonen. Kirja on julkaistu 2020-09-08 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Ääni – ja e-kirja onkin miellyttävä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menetkään. Tarvitset vain puhelimen ja kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Maksamalla kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilua ja tällä tavalla kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu sinulle kelp.