E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Hassinen - Isänpäivä maksuttomasti

"Olin menestyvä dekkarikirjailija, olin kuoleman spesialisti. Olin valinnut viihteen tien, ja luulin pääseväni helpolla."

Yö. Huoltoaseman baari. Vakiopöytä. Olli Pengerin kynästä kirpoavat murhat ja raiskaukset tuhruisille servieteille. Vaimostaan ja pojastaan eronnut bestseller-dekkarikirjailija on onnistunut luomaan täydellisen päähenkilön, komisario Juhani Tähdön, jonka väkivaltainen ja kuolemantäyteinen maailma on alkanut vietellä Pengeriä. Kunnes se tapahtuu oikeasti. Pengerin pojan Raulin osallisuus henkirikokseen pakottaa kirjailijaisän katsomaan kuolemaa uudesta näkökulmasta. Äkkiä kuoleman sattumanvaraisuus - ja viihdyttävyys - onkin kohtuutonta. Kriisin syvyys yllättää kaikki, ja muuttaa kaiken.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Hassinen

Julkaistu

2011-12-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

234 sivua

Tietoa kirjasta Isänpäivä

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Isänpäivä, minkä parissa tunnet suurenmoisia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut Pirjo Hassinen. Kyseinen kirja on pituudeltaan 234 sivua, siis nautintoa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2011-12-15. E- sekä äänikirjat tarjoavat mahtavan mahdollisuuden iloita kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Tarviit vain puhelimen jolloin kyydissäsi on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin ilmaisen ilmaisjakson, milloin voit esteettömästi yrittää palvelua ilman euroakaan*.