E-kirja

Lue tai kuuntele

Leo Tolstoi - Isäntä ja renki maksuttomasti

Kauppias Wasili Andrejitsh Brehunovilla on aivan erityinen renki. Nikita on työteliäs ja luotettava mies, joka kuitenkin syyllistyy ankaraan juopotteluun muutaman kerran vuodessa. Nikita on myös pysynyt Brehunovilla töissä, vaikka kauppias maksaa tälle vain noin 40 ruplan kuukausipalkkaa. Se on puolet vähemmän kuin Nikitan kaltaisen miehen kuuluisi saada.

Kun Brehunoville tulee mahdollisuus tehdä kannattavat metsäkaupat, hän päättää ottaa mukaan juuri Nikitan. Matka ei kuitenkaan suju odotetusti – ja matkamiehet joutuvat ongelmiin kauppiaan äärettömän ahneuden takia.

"Isäntä ja renki" on Leo Tolstoin poliittinen romaani vuodelta 1895, joka käsittelee kapitalismia ja ihmisten eriarvoisuutta. Leo Tolstoi (1828–1910) oli maineikas venäläinen kirjailija. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat "Sota ja rauha" sekä "Anna Karenina". Tolstoi oli huomattava yhteiskunnallinen ja uskonnollinen ajattelija. Hän opiskeli yliopistossa itämaisia kieliä ja oli muutenkin kielellisesti hyvin lahjakas – hän puhui venäjän lisäksi ranskaa, kreikkaa, italiaa, englantia ja saksaa. Kirjoittamisen lisäksi Tolstoille tärkeää oli köyhien auttaminen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leo Tolstoi

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

49 sivua

Tietoa kirjasta Isäntä ja renki

Isäntä ja renki on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Leo Tolstoi. Kirjan pituus on 49. Tästä e-kirjasta on tehty kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Äänikirjan hurmaavana äänenä toimii tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-07-22. Aloita viipymättä äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista aintlaatuisella keinolla. Kunhan sinulla on ikioma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Useat ohjelmista tarjoaa toisaalta ilmaisen kokeilun, siten kykenet esteettömästi yrittää sovellusta ilman maksuja*.