Äänikirja

Lue tai kuuntele

Leo Tolstoi - Isä Vasilij maksuttomasti

Pastorin ovelle koputtaa mies, jonka vaimo on menehtymäisillään. Pastorin on lähdettävä siunaamaan kuolevaa, vaikka hetki on huono. Pastori säälii äitinsä menettäneitä lapsia ja päättää antaa perheelle pienen rahalahjan. Tästä toimesta hän saa kuitenkin tiukkaa ripitystä vaimoltaan...

"Isä Vasilij" -novellin on Tolstoin jälkeenjääneistä käsikirjoituksista suomentanut Arvid Järnefelt, joka tunsi Tolstoin henkilökohtaisesti. Leo Tolstoi (1828-1910) oli maineikas venäläinen kirjailija. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat "Sota ja rauha" sekä "Anna Karenina". Tolstoi oli huomattava yhteiskunnallinen ja uskonnollinen ajattelija. Hän opiskeli yliopistossa itämaisia kieliä ja oli muutenkin kielellisesti hyvin lahjakas – hän puhui venäjän lisäksi ranskaa, kreikkaa, italiaa, englantia ja saksaa. Kirjoittamisen lisäksi Tolstoille tärkeää oli köyhien auttaminen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leo Tolstoi

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

22 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Isä Vasilij

Isä Vasilij on jännittävä ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei toden totta jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Leo Tolstoi. Kirjasta löytää 0 sivua, minkä kanssa mahdat viettää upeita hetkiä. Digitaalisen kirjan kanssa tarjottavana on loistava äänikirja, jonka kanssa vietät 0:22:26 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin onnistut nauttia kirjasta missä ja milloin haluat kuten vaikka autolla ajaessa. Tämän äänikirjan lukijana on Ritva-Liisa Elivuo. Kirja on julkaistu 2020-03-27 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Käynnistä nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista uudella keinolla. Se sujuu vaivattomasti, kunhan omistat kännykän. Kun tahdot päästä oikeasti kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa jolloin sinulla on huikea kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Kirjojen kokeileminen on myös erittäin mutkatonta, koska kykenet rajattomasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.