E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah Morgan, Lynne Graham - Italian auringon alla / Aavikkosoturin pauloissa maksuttomasti

Italian auringon alla

Topsy matkustaa Italiaan tutustuakseen oletettuun isäänsä, Vittoreen, joka ei tiedä Topsyn olemassaolosta mitään. Kaikki menee hyvin, kunnes Vittoren tuoreen vaimon poika, Dante Leonetti, ilmestyy paikalle. Dante ei selvästikään pidä isäpuolestaan ja suhtautuu ensin Topsyynkin hyvin epäilevästi ja kylmäkiskoisesti. Kohta Danten ja Topsyn välit kuitenkin kuumenevat, eikä Topsy tiedä mitä tehdä. Hänen alkuperäiset suunnitelmansa muuttuvat, kun Dante valtaa hänen ajatuksensa ja uhkaa vallata hänen vuoteensakin.Aavikkosoturin pauloissa

Tazkhanin prinsessa Laylalle kaavailtu avioliitto merkitsee hänelle vain yhtä asiaa – elinikäistä vankeutta julman miehen kynsissä. Avioliitto toisi miehelle kaiken vallan myös valtakunnan asioiden hoidossa ja ajaisi kansan vielä pahempaan kurjuuteen. Sitä Layla ei halua edes ajatella. Kestämätön tilanne syöksee hänet šeikki Raz Al Zahkin – hänen sukunsa suurimman vihollisen – armoille.

Raz on oikeamielisen miehen maineessa ja Layla ehdottaa tälle avioliittoa. Synkkämielisen aavikkokuninkaan kuningattarena Layla voisi tehdä paljon maansa hyväksi. Avioliitto olisi tietenkin vain järkiliitto ilman tunteita. Vaikka Layla on saamassa vapautensa, hänen sydämensä joutuu vaaraan, sillä avioliittovuoteen kuuma kiihko huumaa hänet. 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah Morgan, Lynne Graham

Julkaistu

2015-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Italian auringon alla / Aavikkosoturin pauloissa

Italian auringon alla / Aavikkosoturin pauloissa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Sarah Morgan, Lynne Graham toimii kirjan kirjoittajana. Italian auringon alla / Aavikkosoturin pauloissa on pituudeltaan 224 sivua, elikä osuva pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja luo myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-09-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin uuden oven kirjojen tykö. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia eri kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos yhä epäilet käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.