E-kirja

Lue tai kuuntele

Abby Green - Jäämies maksuttomasti

Jäämies

Sebastian Wolfe: Tiukka. Tyyni. Tilanne aina hallussa...
Häikäilemätön ja pelätty Sebastian on pelinsä mestari liiketoimissaan. Tunnepuolella hän pysyttelee yksin ja lähes koskemattomana. Jotkut sanovat, että hänen sydämensä on tehty kivestä.
Rakastui Aneesaan sillä hetkellä, kun heidän katseensa kohtasivat Aneesan häissä...
Bollywood-tähti Aneesa Adani on koukussa Sebastianiin ensivilkaisusta! Nyt Sebastian piilottelee häistään karannutta morsianta kattohuoneistossaan, ja tunteikas Aneesa osoittautuu suurimmaksi vaaraksi, jonka hän on koskaan kohdannut. Lähietäisyydelle päästetty Aneesa voi sytyttää tulen, joka sulattaa kovimmankin sydämen...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Abby Green

Julkaistu

2013-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Jäämies

Jäämies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Abby Green. Tämä Style of music on sivumäärältään 105 sivua, eli lukemista piisaa lukuisaksi ajankohdaksi. E-kirjan kanssa kuunneltavissa on mahtava äänikirja, minkä kera vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa olitpa metrossa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Harlequin 2013-05-01. Aloita oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.