Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sirpa Kähkönen - Jään ja tulen kevät maksuttomasti

Sirpa Kähkönen kertoo eläytyvästi ja herkästi pienen työläisperheen elämänehdoista.

Talvella 1940-1941 ja sitä seuraavana keväänä Saksa näyttää voittamattomalta ja Suomessa ajatellaan, että on yksimielisesti mentävä uuteen Eurooppaan.

Tuomen pihapiirissä tapahtuu: Anna pääsee töihin ravintola Tatraan, sotapainajaisistaan tointunut Lassi yrittää osansa perheen eteen, Hilda etsii paikkaansa. Karjalan-siirtolainen Helvi Martiskainen palaa tyttärensä Marin kanssa.

Äkkiä kaikki on toisin. Saksa rynnistää kohti itää, ja Suomi liittyy rintamaan. Uskotaan, että kaikki on selvää muutamassa viikossa ja miehet pääsevät kotiin satoa korjaamaan. Mutta talvi tekee jo tuloaan kesän alla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sirpa Kähkönen

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

864 min

E-kirjan pituus

297 sivua

Tietoa kirjasta Jään ja tulen kevät

Jään ja tulen kevät on luomava ja iloinen romaanit, joka ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Sirpa Kähkönen toimii kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 297 sivua, joiden mukana nautiskella vaikka useampi ilta. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kyydissä vastaanotat lukuhetkiä peräti 14:24:52 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä jossa menet ja se luo matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut Krista Putkonen-Örn. Kirjan on julkaissut Otava 2017-05-01. Ääni – ja e-kirja on mieleinen konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Suorittamalla kuukausihinnan vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.