Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuija Lehtinen - Jatkoaika maksuttomasti

Tuija Lehtinen on kotimaisen viihteen kuningatar! Mona Merelle yksi on ylitse muiden. Mutta onko se ura, apteekki vai mies?

Sivuapteekki Parmo on avattu kauppakeskuksessa. Armon aika -romaanista tuttu farmaseutti Mona Meri viihtyy vilkkaassa ympäristössä ja uusien haasteiden parissa. Mielessä siintävät proviisoriopinnot ja eteneminen uralla.

Yksityiselämässä on ollut hiljaisempaa. Suhde Amiin on telakalla miehen matkustettua Amerikkaan äitinsä avuksi. Mona ei ala harmitella asiaa, sillä mielenkiintoisia ihmisiä ilmaantuu kuvioihin. Mies läppärin ääressä kahvilassa apteekkia vastapäätä kutkuttaa uteliaisuutta. Mitä hän kirjoittaa päivästä toiseen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuija Lehtinen

Julkaistu

2020-04-07

Lukija

Kaija Kärkinen

Äänikirjan pituus

786 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Jatkoaika

Lue heti jännittävä romaanit Jatkoaika, minkä kera koet ainutkertaisia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Tuija Lehtinen. Jatkoaika on pituudeltaan 232 sivua, elikä oikein sopiva pituus luettavaksi. Ethän jää vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 13:06:08 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan onnistut nauttia kirjasta silloin kun haluat kuten vaikka kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee Kaija Kärkinen. Teos on julkaistu 2020-04-07 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista uudenaikaisella keinolla. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukana, niin sinulla on taskussasi lukemattomia kirjoja. Jos tahdot päästä oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja sinulla on eeppinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.