E-kirja

Lue tai kuuntele

Katarina Wennstam - Jengi maksuttomasti

Miehet ovat nyt aikuisia, heillä on urat, vaimot ja lapset. Mutta he tapaavat toisiaan yhä, saman lähiön kaverit, jotka aikoinaan muodostivat Jengin. Sitten yksi heistä katoaa. Mitä tapahtui ravintola Fåfängassa kauniina kesäiltana, melkein kaksikymmentä vuotta sitten?

Asianajaja Shirin Nouri joutuu silmittömän someraivon kohteeksi tutkiessaan miehisen ryhmäpaineen ja häpeän sävyttämää tapausta rikoskomisario Charlotta Lugnin kanssa, joka on palannut töihin sairauslomansa jälkeen. Wennstam iskee jälleen suoraan miehisen vallankäytön ytimeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katarina Wennstam

Julkaistu

2019-02-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Jengi

Jengi on mielenkiintoinen sekä viihdyttävä romaanit, joka ei ehdottomasti jätä varmasti väsyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Katarina Wennstam. Lukemista löytyy 223 sivua, niiden avulla saatat tuntea mahtavia elämyksiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka seurassa vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä missä liikut eli se tekee matkastasi kiinnostavamman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-02-11 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin maittava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan olet. Kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Sitten kun vaadit mennä' kunnolla kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa niin sinulla on mainio yhditelmä erilaisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi todella helppoa, sillä voit rajattomasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.