Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Catherine Cookson - Jinnie, läkkisepän tytär maksuttomasti

Eletään 1870-lukua. Nuori Jinnie Howlett elää kurjaa elämää köyhäintalossa. Hän ei voi uskoa onneaan, kun hänelle tarjotaan piian paikkaa lammasfarmilta. Pian kaunis Jinnie saa huomiota yllättävältä taholta.

"Jinnie, läkkisepän tytär" on Catherine Cooksonin vuonna 1994 julkaistu romaani. Romanttisessa teoksessa käsitellään myös englantilaista luokkayhteiskuntaa, kuten monissa muissakin Cooksonin romaaneissa. Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle. Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Catherine Cookson

Julkaistu

2020-06-30

Lukija

Anu Vilhunen

Äänikirjan pituus

650 min

E-kirjan pituus

254 sivua

Tietoa kirjasta Jinnie, läkkisepän tytär

Jinnie, läkkisepän tytär on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Catherine Cookson toimii teoksen kirjoittajana. Lukemista löytyy 254 sivua, minkä seassa pystyt saada ainutlaatuisia oivaluksia. Älä kuitenkaan takerru vaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 10:50:12 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä missä menetkään eli se tekee matkasta kiinnostusta herättävän. Kyseisen äänikirjan kertoja on Anu Vilhunen. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-06-30. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat perusteellisesti uuden konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat sopivasti mukana älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Usea palveluista antaa toisaalta maksuttoman ilmaisjakson, siten pystyt vapaasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.