E-kirja

Lue tai kuuntele

Carmel Harrington - Joka kerta kun kello helkähtää maksuttomasti

Joka kerta kun kello helkähtää…

Minä, Belle Bailey Dublinista, olin onneton lapsi. Äitini sätti minua kaikesta. Olin kuulemma hankala lapsi, olin pilannut äitini elämän. Lopulta viranomaiset puuttuivat asioihin. Sen jälkeen asuin monessa sijaiskodissa. Opin erottamaan todella hyvät ihmiset niistä, jotka vain esittävät hyvää. Hyvien ihmisten hymy ulottuu silmiin. Kahdeksanvuotiaana pääsin ihanan Tessin luo. Hänen hymynsä ulottui hänen silmiinsä. Siitä alkoi onnellinen elämäni. Rakastin satuja, ihmeitä ja onnellisia loppuja.

Vähän ennen ensimmäistä jouluani Tessin luona toivoin joulupukilta ystävää. Ja joulupukki toteutti toiveeni. Tessin luo muutti ikäiseni poika, Jim Looney, jonka äiti kärsi mielenterveysongelmista. Saimme pitkään olla yhdessä Tessin luona. Sitten Jimin äiti parantui ja haki Jimin. Kesti kauan selvitä surusta ja kaipauksesta. Tessin avulla selvisin. Kävin koulun loppuun, pääsin yliopistoon, valmistuin opettajaksi.

Nyt olen aikuinen, mutta satujen maailmaa rakastan yhä. Uskon joulun taikaan, enkeleihin ja joulupukkiin. Ja nyt juuri ennen joulua eteeni tulla tupsahti lapsuuteni paras ystävä. Jim Looney. Aikuinen komea mies, jonka hymy ulottuu silmiin. Pidän häntä ihmeenä. Joulupukin tuomana lahjana. Tess pitää Jimiä hyvänä enteenä onnellisesta elämästä…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carmel Harrington

Julkaistu

2017-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

267 sivua

Tietoa kirjasta Joka kerta kun kello helkähtää

Joka kerta kun kello helkähtää on mielenkiintoinen sekä hauska romaanit, joka ei toden totta jätä missään nimessä väsyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Carmel Harrington. Joka kerta kun kello helkähtää on pituudeltaan 267 sivua, eli näinollen mainio pituus luettavaksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan pakko tyytyä yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin uusi tapa nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi lenkillä. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-11-01 ja teoksen julkaisijana toimii Harlequin. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähes kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja tällä tavalla pystyt rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko palvelu justiinsa sinulle otollinen.