Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

A. W. Yrjänä - Joonaanmäen valaat : seikkailukertomus maksuttomasti

Joonaanmäki on tuulen kynsimä saari jossakin päin Suomenlahtea, ihan vähän tunnetun maailman tuolla puolen. Siellä, erään hiekkaisen lahdelman hujakoilla, asuvat Inkeri ja Johannes sekä monenkirjava joukko mitä eriskummallisimpia ihmisiä.

Saarella ystävyys on lujaa, eläimet kaunopuheisia, koneet salaperäisiä, kirjat ikivanhoja, siideri kuivaa, kirsikkahillo makeaa ja elämä kaikkinensa miellyttävän verkkaista. Mutta sitten elokuun jo taittuessa syksyyn maa järkähtää ja eteen aukeaa niin syvä arvoitusten sokkelo, että sen selvittämiseksi Joonaanmäen väki saa seilata maailman ääriin ja vieläkin kauemmas.

Joonaanmäen valaat on runollisen vanhanaikainen seikkailukertomus, jossa ihmiselon arki ja ihmetys kohtaavat saumattomasti. A. W. Yrjänän maailma on kuin Tove Janssonin, Jules Vernen ja Hugo Prattin yhteistuumin keittelemä. Se on syvästi inhimillinen, hivenen outo, melkoisen leikkisä ja paikka paikoin myös aavistuksen pelottava.

Lauluntekijänä ja runoilijana tunnettu A. W. Yrjänä (s. 1967) on aiemmin julkaissut viisi runokokoelmaa ja omiin päiväkirjoihinsa perustuvan teoksen Päiväkirja 1996-2008. Hän on johtanut CMX-yhtyettä vuodesta 1985. Yhtyeellä on 3 platinalevyä, 15 kultalevyä ja sen kokonaislevymyynti on noin puoli miljoonaa albumia.

Kuriositeettina mainittakoon, että Yrjänän musiikkia on omalla levyllään versioinut niin Antti Tuisku kuin Vesa-Matti Loirikin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

A. W. Yrjänä

Julkaistu

2018-01-19

Lukija

A. W. Yrjänä

Äänikirjan pituus

287 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Joonaanmäen valaat : seikkailukertomus

Joonaanmäen valaat : seikkailukertomus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut A. W. Yrjänä. Tämä romaanit pitää sisällään 227 sivua, minkä mukana olla vaikka useampi hetki. Lisänä teoksesta löytyy myös äänikirja versio, minkä pituus on 4:47:48 tuntia. Äänikirja on hyvä tyyli kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikka kävelyllä. NAME äänikirjan lukija on A. W. Yrjänä. Kirjan on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2018-01-19. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Tämä koko homma onnistuu vaivattomasti, kun ainoastaan omistat älypuhelimen. Sovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on myös erittäin helppoa, koska pystyt esteettömästi kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.