E-kirja

Lue tai kuuntele

Naja Marie Aidt - Jos kuolema on vienyt sinulta jotakin anna se takaisin maksuttomasti

Maaliskuussa 2015 Naja Marie Aidtin poika Carl kuoli onnettomuudessa, vain 25-vuotiaana.

Kirja kuvaa ensimmäistä vuotta musertavan puhelun jälkeen: se on sekä selonteko elämästä lapsen menetyksen jälkeen - siitä miten murhe muuttaa käsityksen todellisuudesta, toisista ihmisistä ja ajasta - että kirja kielestä itsestään, runoudesta, menetyksestä ja rakkaudesta. Kuinka lähestyä mahdotonta, kirjoittaa omasta menehtyneestä lapsesta?

Kirjan katkelmallisessa muodossa toistuu menetyksen aiheuttama repeämä elämän jatkumossa, kuten myös yritys poimia palaset ja rakentaa niistä jotain uutta. Lyhyet, poikaa puhuttelevat kertovat osuudet, runot ja päiväkirjakatkelmat vuorottelevat kirjallisten lainausten ja Carlin omien merkintöjen kanssa. Moniääninen ja -muotoinen kirja vastustaa tarkkarajaisia määritelmiä ja riipaisee surullaan ja kauneudellaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Naja Marie Aidt

Julkaistu

2018-03-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

76 sivua

Tietoa kirjasta Jos kuolema on vienyt sinulta jotakin anna se takaisin

Lumoava Jos kuolema on vienyt sinulta jotakin anna se takaisin on suurenmoinen romaanit, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika häviää aivan. Tämän ensiluokkaisen kirjan on laatinut Naja Marie Aidt. Kyseinen romaanit pitää sisällään 76 sivua, joiden avulla olla useampi hetki. Digitaalisen kirjan kera tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä mukana vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja se tekee myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Kustantamo S&S 2018-03-06. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit vaan älypuhelimen ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja näin pystyt vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko palvelu sinulle kelp.