E-kirja

Lue tai kuuntele

J. L. Runeberg - Jouluilta maksuttomasti

"Myös ainoa poika ja turva kauas läks sotateille ja taisteli Turkkia vastaan. Murhein matkahan ei toki vanhus lähtevän näytä; mielissään kuni muut hän joulun riemua vartoi, vankkaan kartanohon kun kutsut näät oli saanut."

Iäkäs, torpassa asuva Pistoli odottaa poikaansa palaavaksi sodasta. Hänen mieltään kohottaa hieman kutsu kartanoon viettämään joulua. Kartanon asukkaat ovat samassa tilanteessa kuin Pistoli: myös he odottavat poikaa sodasta takaisin. Pistoli lähtee kartanoon toiveikkaissa tunnelmissa.

Sodasta palaa kuitenkin vain toinen nuorista miehistä.

"Jouluilta" on J.L. Runebergin surumielinen, vuonna 1841 julkaistu runoelma. Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) oli suomalainen runoilija ja opettaja. Kansallisrunoilijan asemaan noussut Runeberg julkaisi runojen ja runoelmien lisäksi myös näytelmiä. Runebergin tyyli oli kansallisromanttinen. "Vänrikki Stoolin tarinat" loi pohjaa suomalaiselle kansallisidentiteetille. rnrnRunebergin päivää vietetään viides helmikuuta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J. L. Runeberg

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

22 sivua

Tietoa kirjasta Jouluilta

Lue välittömästi tapahtumarikas romaanit Jouluilta, jonka avulla vietät tavattomia tunteita. Kirjan on kirjoittanut J. L. Runeberg. Kyseinen romaanit pitää sisällään 22 sivua, minkä seassa olla vaikka useampi hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kyydissä vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin kätevä tapa nauttia kirjaa ollessasi junassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-27 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät hyvin tuoreen konstin nauttia kirjoista. Kunhan sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia kirjoja. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin saat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.