E-kirja

Lue tai kuuntele

Marion Lennox, Patricia Thayer - Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi maksuttomasti

Joulun lapsi

Jarrett McKane oli ajatellut homman olevan pelkkä läpihuutojuttu: hän ilmoittaisi ostamansa ränsistyneen kerrostalon asukkaille vuokrasuhteen päättymisestä ja asia olisi sillä selvä. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että talon lähinnä eläkeläisistä koostuvat asukkaat nousisivat kapinaan, johtajanaan rohkea ja niin kovin hurmaava Mia Saunders. Jarrettin ihastusta ei vähentänyt edes se, että Mia oli viimeisillään raskaana! Viimeinen pisara oli, kun tuomari käski Jarrettin aloittaa välittömästi talon remontoinnin ja määräsi hänet taloon asumaan – Mian naapuriin!Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Kohtalolle ei näyttänyt riittävän, että hän oli tylsistynyt kuoliaaksi luokkakokouksessa, nyt se kaatoi hänen niskaansa vielä ukkosmyrskynkin, Blake ajatteli myrtyneenä ja painoi kaasua. Hän oli lähtenyt Banksia Baysta viisitoista vuotta sitten ja vannonut, ettei koskaan palaisi. Mutta hän ei ollut pystynyt unohtamaan parasta ystäväänsä ja ensirakkauttaan Mardieta. Ehkä hän olisi voinut soittaa tai kirjoittaa, mutta… Blaken ajatus katkesi. Keskellä tietä seisoi koira! Blake polkaisi jarrun pohjaan ja käänsi terävästi rattia.

Mardie höristi korviaan kuullessaan rysähdyksen. Se ei kuulostanut ukkosen jyrähdykseltä. Koira uikahti hänen vieressään sängyssä ja piiloutui peiton alle. Mardie päätti olla rohkeampi. Hän veti sadetakin ylleen ja kiskaisi ulko-oven auki – ja huomasi tuijottavansa litimärkää miestä, jonka jaloissa värisi aivan yhtä märkä koira!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marion Lennox, Patricia Thayer

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Kuuntele nyt touhukas romaanit Joulun lapsi / Mardie ja kaupunkilaiskirurgi, jonka mukana vastaanotat verrattomia tunteita. Tämän huikean teoksen on laatinut Marion Lennox, Patricia Thayer. Tämän pituus on 227. Ethän missään nimessä tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myös kävelystä kivemman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Harlequin 2013-11-01. E- sekä äänikirjat esittävät vetoavan tilaisuuden iloita mielenkiintoisista kirjoista matkalla tai kotona. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen niin messissä on rajattomasti kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa samoin vapaan kokeilujakson, joten kykenet ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.