E-kirja

Lue tai kuuntele

Fiona Harper, Lucy Ellis - Julman miljardöörin pelastus / Elämää suurempi sopimus maksuttomasti

Julman miljardöörin pelastus

Nik Voronov kihisi kiukusta. Hän oli ostanut englantilaisen maaseutukartanon isoisänsä lepopaikaksi, ei turistien temmellyskentäksi! Erityisesti häntä raivostutti Sybella Parminter, joka saapasteli ympäriinsä kuin omistaisi paikan! Jos nainen kuvitteli voivansa käyttää hyväksi vanhan miehen hyväntahtoisuutta, tämä saisi tuta, millaista olisi kosto venäläisin maustein!

 

 

 Elämää suurempi sopimus

Kellystä tuntui, että elämä oli viime vuosina kaatanut jäävettä hänen niskaansa jo ämpäri kaupalla, ja nyt vielä tämä: hän menettäisi työpaikkansa, koska hänen esimiehensä ei osannut pitää näppejään kurissa! Mutta henkilöstöpäällikkö sääli häntä – varsinkin, kun hän vakuutti, ettei hän ikinä ryhtyisi suhteeseen pomonsa kanssa. Hän ei vain ollut ottanut huomioon hormoneitaan, jotka sekosivat täysin, kun hän näki Jason Knightin. Eikä tilannetta helpottanut lainkaan se, että Jason oli oikea mestariflirttailija!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Fiona Harper, Lucy Ellis

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Julman miljardöörin pelastus / Elämää suurempi sopimus

Julman miljardöörin pelastus / Elämää suurempi sopimus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Fiona Harper, Lucy Ellis. Tämän pituus on 227. Ethän tyydy vain digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2019-01-01. Ääni – ja e-kirja onkin maittava keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat tallustavat kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa milloin voit rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus justiinsa sinulle otollinen.