Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Kärki - Jumalan huone maksuttomasti

Ja anna meille meidän syntimme anteeksi

Katja Kärjen Jumalan huone on ravisteleva esikoisromaani suvun vaietuista traumoista.

Hyvästi koko perkeleen suku! Elsa on päättänyt lähteä kodistaan ja omistaa koko elämänsä synnin tekemiselle. On lähdettävä, sillä ahdasmielisen suvun mielestä Elsa on aivan liikaa kaikkea. Pinkkiä siilitukkaa ei saa survottua siihen muottiin, johon nuoren naisen pitäisi mahtua. Hyvästi isä ja äiti, hyvästi pikkusisko ja etuoikeutetut veljet! Elsa maksaa kuskille setelillä ja istuu tyhjälle ikkunapaikalle bussin keskiosaan.

Katja Kärjen Jumalan huone kertoo kolmen naisen kautta pohjoiskarjalaisen Martikaisen suvun tarinan 1930-luvulta nykyaikaan. Suvun kaapeissa piilotellaan rumia luurankoja, tekoja, joita ei voi antaa anteeksi ja joista ei puhuta, mutta jotka koko ajan äänettömästi huutavat olemassaoloaan piinatessaan jokaisen mieltä. Kärjen monisärmäisessä esikoisteoksessa kuuluu vahvan ja vivahteikkaan kertojan ääni, joka herättää pohtimaan naiseutta, menneiden sukupolvien selviytymistä ja anteeksiantoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Kärki

Julkaistu

2019-01-29

Lukija

Pihla Pohjolainen

Äänikirjan pituus

838 min

E-kirjan pituus

319 sivua

Tietoa kirjasta Jumalan huone

Jumalan huone on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ensiluokkaisen teoksen on kirjoittanut Katja Kärki. Tämän pituus on 319. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy niin ikään kuunneltava versio, jonka pituus on 13:58:56 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä missä liikut joten se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan on lukenut Pihla Pohjolainen. Kirjan on julkaissut Bazar 2019-01-29. Ääni – sekä e-kirja onkin kätevä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään menetkään. Tarviit pelkästään puhelimen ja kyydissäsi on monia kirjoja. Silloin kun vaadit päästä kunnolla kirjojen pauloihin, sinun pitää suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin sinulla on mainio kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa toisaalta vapaan kokeilun, tällä tavalla voit sitoutumattomasti testata palvelua ilman euroakaan*.