E-kirja

Lue tai kuuntele

Janne Mäkelä - Juoksu aikaa vastaan maksuttomasti

Dopingkohussa ryvettynyt entinen huippujuoksija Boy Elävä perustaa Helsinkiin yksityistutkijan palvelutoimiston, Cold Cases Finlandin. Työ vie hänet Saloon, jossa Suomen rikkain mies Manu Pirtti pyytää rahapulasta kärsivää Boyta etsimään käsiinsä vuosia aiemmin kadonneen nuorukaisen. Tehtävä on lähtölaukaus kujanjuoksulle, joka uhkaa tehdä Elävästä kuolleen miehen.

Juoksu aikaa vastaan on taitavasti rakennettu, nyky-Suomeen ja vuoden 1961 Ruotsiin sijoittuva jännitysromaani. Boy Elävän etsivätoimisto kaahaa Saab 96:lla pitkin mantuja ja maanteitä ja vie lukijaa äänitearkistosta vankisairaalaan ja vallan kortteleihin. Aikamatkustuksella, jazzilla ja nostalgialla doupattu arvoituksellinen jännäri ABC-Suomesta käsittelee petturuutta, salaisuuksia ja hieman riisipiirakoita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janne Mäkelä

Julkaistu

2018-01-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

294 sivua

Tietoa kirjasta Juoksu aikaa vastaan

Juoksu aikaa vastaan on kiehtova sekä hauska romaanit, joka ei taatusti jätä todellakaan väsyneeksi. Teoksen tuotti Janne Mäkelä. Kyseinen romaanit pitää sisällään 294 sivua, minkä rinnalla nautiskella jopa moni hetkinen. Älä kuitenkaan jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin liikut eli se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Gummerus 2018-01-10. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on helppo konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan menet. Tämä koko homma onnistuu luonnikkaasti, kunhan ainoastaan omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ maksulla, millä kykenet kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua milloin pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko palvelu sinulle otollinen.