Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Vuorinen - Juoppohullun päiväkirja maksuttomasti

Haluatko vitunmoisen kulttiklassikon?

Tuusulan läskipäisen Bukowskin absurdi törkyhuumorin kukkanen paiskoo pikkuporvarilliset arvot hevonhelvettiin ja iskee nauruhermot kuralle.

Juoppis-sarjan kaikki tähän mennessä julkaistut osat ovat ylittäneet Kultapokkari-rajan, eli niitä on myyty ihan vitusti. Suomen Kirjailijaliitto ei kuitenkaan hyväksy Vuorista jäsenekseen, sillä häneltä puuttuu nk. "kirjallinen näyttö".

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija ja radiopersoona, joka on ehtinyt tuottaa suomalaislukijoiden iloksi jo uhkaavasti huojuvan pinon mustan huumorin sävyttämiä kirjoja. Eikä loppua näy!

"Avasin Juoppohullun päiväkirjan festariviikonlopusta uupuneena. Nauroin hervottomana, ja herätin kaveritkin kuulemaan mielipuolista tekstiä." – Satakunnan Kansa

"Tartuin Juoppohullun päiväkirjaan tälläkertaa siksi, että kaipasin vaihteeksi jotain kevyttä ja huumori pitoista luettavaa, ja tiesin että Juoppis takaa naurut aina." – Lukutoukan kulttuuriblogin Krista

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Vuorinen

Julkaistu

2017-03-31

Lukija

Joonas Saartamo

Äänikirjan pituus

396 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Juoppohullun päiväkirja

Juoppohullun päiväkirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Juha Vuorinen. Kyseinen romaanit pitää sisällään 145 sivua, minkä mukana olla jopa moni hetki. Lisäksi teoksesta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kestoaika on 6:36:14 tuntia. Tämä kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä ja milloin tahdot esimerkiksi ratikassa. Kirjan on lukenut Joonas Saartamo. Äänikirja on julkaistu 2017-03-31 ja kirjan julkaisijana on Diktaattori Oy. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat haluamasi sovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on myös tosi helppoa, koska voit vapaasti testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.