Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsi Pehkonen - Juuret Jylhäsalmella maksuttomasti

Kaupunkilaistunut Ella-Maria, kavereiden kesken Emppu, joutuu lomautetuksi, mutta synkimmälläkin pilvellä on hopeareunus. Työttömänä Empulla on aikaa auttaa jylhäsalmelaista ystäväänsä Heliä vauvaperheen ja pitopalvelun kiireissä. Jylhäsalmella Emppu tapaa muitakin kyläläisiä, kuten nuoruusaikojen koulukaverinsa Sampon ja leskeksi jääneen Paulin, joka aikoo kasvattaa lapsensa edesmenneen vaimonsa kotitilalla Notkossa. Mutta onko Jylhäsalmelle mahdollista enää juurtua, kun säästöt ajavat maaseudun palvelut alas ja Jylhäsalmen kappelinkin kohtalo on vaakalaudalla? Entä mitä suunnitelmia on Paulin edesmenneen vaimon sisarella Monikalla, joka ilmaantuu yllättäen pysyvän oloiselle vierailulle Notkoon?

Jylhäsalmella on kolmas osa suositussa maalaisromanttisessa sarjassa, jossa on kaunista maalaismaisemaa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsi Pehkonen

Julkaistu

2020-05-25

Lukija

Elina Keinonen

Äänikirjan pituus

441 min

E-kirjan pituus

174 sivua

Tietoa kirjasta Juuret Jylhäsalmella

Juuret Jylhäsalmella on mukaansatempaava sekä kiintoisa romaanit, mikä ei jätä ketään väsyneeksi. Kirjan tuotti Kirsi Pehkonen. Kyseinen teos on sivumäärältään 174 sivua, eli lukemista piisaa lukuisaksi lukuhetkeksi. Älä silti takerru vaan e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 7:21:30 tunnissa. Äänikirja on kätevä tyyli nauttia kirjaa olitpa ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Elina Keinonen. Tämän teoksen julkaisi Otava 2020-05-25. Pane alulle heti äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Tämä koko homma toimii vaivattomasti, jos omistat älypuhelimen. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikänään menetkään. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus asiallinen itsellesi, niin kykenet yrittää valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.