E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Juuri kun helvetti päättyi maksuttomasti

Vienankarjalaiset Yrjö Lukin ja Ilja Maksimainen osoittautuvat korvaamattomiksi kaukopartiomiehiksi, joiden toimet pelastavat useiden sotilaiden hengen. Sankarin viitat riisutaan kuitenkin nopeasti, kun jatkosodan aselepo astuu voimaan. Neuvostoliitto vaatii vienankarjalaisia palautettaviksi, vaikka palautettujen kohtalo on tiettävästi hirveä.

Suomalaiset vaikuttavat hyljänneen entiset aseveljensä, joten vaihtoehtoja ei juuri ole. Yrjö ja Ilja aloittavat uhkarohkean pakomatkan kohti Ruotsia ja turvaa. Miten käy heitteille jääneiden heimosoturien?

"Juuri kun helvetti päättyi" on Jorma Kurvisen riipaiseva sotaromaani vuodelta 1988. Suomalainen Jorma Kurvinen (1931–2002) tuli tunnetuksi Susikoira Roi -nuortenkirjasarjastaan ja sotaromaaneistaan. Ennen ryhtymistään päätoimiseksi kirjailijaksi Kurvinen työskenteli toimittajana. Häneltä on ilmestynyt myös tietokirjoja. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolme kertaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

197 sivua

Tietoa kirjasta Juuri kun helvetti päättyi

Juuri kun helvetti päättyi on häkellyttävä ja hauska romaanit, mikä ei jätä todellakaan tylsistyneeksi. Tämän ihastuttavan kirjan on kynäillyt Jorma Kurvinen. Juuri kun helvetti päättyi on pituudeltaan 197 sivua, siis näinollen kelvollinen pituus läpi käytäväksi. E-kirjan kanssa saatavilla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-17 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on kätevä konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat helposti mukana omassa puhelimessasi. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Monet ohjelmista tarjoilee niin ikään ilmaisen ilmaisjakson, tällä tavalla voit esteettömästi tutkia sovellusta ilman maksuja*.