E-kirja

Lue tai kuuntele

Janne Ora - Kadotetun lumo maksuttomasti

Monitasoinen ja älykäs romaani toiseuden kohtaamisesta

Yöllinen puhelinsoitto vie Kristianin löytöretkelle menneisyyteensä. Mitä tapahtui vuosia sitten kadonneelle Andrealle, joka vaihtoi nimensä ja uskoi olevansa valittu?

Suomalainen Kristian rakastuu päätä pahkaa eksoottiseen Andreaan. Arjen koittaessa Kristian yrittää sopeutua Andrean tyylikkääseen ruotsalaiseen maailmaan ja toisaalta nigerialaissyntyiseen isään, jonka taakkana ovat kidutuksen arvet. Sitten Andrea joutuu haaksirikkoon ja muuttuu täysin vieraaksi. Oliko Kristian ymmärtänyt alun perinkään Andreaa? Entä itseään, jolla nykyisin on vaimo ja tummaihoinen tytär? Mitä muukalaisuus hänelle itselleen merkitsee?

Toimittaja-kirjailija Janne Ora asuu Loviisassa ja on kaksikielinen, kuten päähenkilönsä Kristian. Kadotetun lumo on hänen kolmas romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janne Ora

Julkaistu

2014-03-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Kadotetun lumo

Lue heti tapahtumarikas romaanit Kadotetun lumo, minkä avulla saat tavattomia tunteita. Tämän loistavan teoksen on laatinut Janne Ora. Kadotetun lumo on pituudeltaan 172 sivua, eli hyvä pituus läpi käytäväksi. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin uusi tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Tammi 2014-03-11. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Jos mielit mennä' kunnolla kirjojen maailmaan, niin sinun tulee tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin sinulla on jättimäinen valikoima erilaisia e-kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän mukainen sovellus käypä sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.