E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Krohn - Kadotus maksuttomasti

Kaupungin löytötavaratoimiston ainoalle työntekijälle toimitetaan jälleen erään yön jälkeen tavaroita. Jokainen esine kantaa mukanaan omaa tarinaansa. Helsinkiä muistuttavassa kaupungissa vietetään taiteiden yötä, eikä kulkiessa voi tietää, mikä on esitystä ja mikä totta. Siellä liikuskelevat esimerkiksi aggressiivinen räppäri, Bitulanimistä olentoa ulkoiluttava rouva, siluettitaiteilija ja Neiti Aika.

Leena Krohnin uutuusromaanin 13 yksittäisestä tarinasta muodostuu merkitysten seitti. Sen todellisuutta venyttävät, tarkentavat ja horjuttavat tapahtumat ja hahmot kommentoivat terävästi kohti loppuaan marssivaa maailmaamme. Kadotuksen kirkas kerronta vie samaan aikaan eteen- ja taaksepäin. Krohnin ällistyttävä taito kirjoittaa ikiaikaisista teemoista samalla tulevaisuutta pelolla ja huumorilla ennustaen vie lukijan syvälle romaanitaiteen ytimeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Krohn

Julkaistu

2018-06-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

89 sivua

Tietoa kirjasta Kadotus

Kiehtova Kadotus on ihastuttava romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika karkkoaa kokonaan. Leena Krohn on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 89. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kyydissä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkumassa ja tekee myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-06-03 julkasijan Teos toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan kokonaan modernin tavan iloita kirjoista. Tämä kaikki onnistuu luonnikkaasti, jos vain omistat kännykän. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus kelpo sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.