E-kirja

Lue tai kuuntele

Carmen Maria Machado - Kahdeksan puraisua maksuttomasti

Aviomies haluaa avata vaimonsa kaulaa koristavan vihreän nauhan.
Outo epidemia saa tuhannet naiset haihtumaan hitaasti olemattomiin.
Nainen päättää, että kahdeksan puraisua riittää.

Nautinto, nälkä, himo ja kauhu kietoutuvat toisiinsa Carmen Maria Machadon novelleissa, jotka tulvivat rakkauden eläimellistä huumaa ja ruumiillisuuden herättämää inhoa. Ne kuvaavat pistävän osuvasti naisen elämään kuuluvia arkipäiväisiä kauhuja ja kehoon jääviä väkivallan merkkejä.Kahdeksan puraisun omaääniset tarinat liikkuvat suvereenisti maailmasta toiseen yhdistellen realismia ja scifiä, komediaa ja jännitystä, satuja ja maagista realismia. Niiden unenomainen ja samalla vereslihainen todellisuus ei jätä lukijaa rauhaan.

Yhdysvaltalaisen Carmen Maria Machadon esikoisteos ilmestyi englanniksi 2017 ja on saanut useita palkintoja.

Sen käännösoikeudet on myyty lukuisiin maihin. Machadon esseitä, fiktiota ja kritiikkejä on julkaistu muun muassa New Yorkerissa, The New York Timesissa, Grantassa ja Harper's Bazaarissa. Teokseen perustuva televisiosarja on tuotannossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carmen Maria Machado

Julkaistu

2019-09-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Kahdeksan puraisua

Kahdeksan puraisua on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Carmen Maria Machado on kirjan kirjoittajana. Tästä kirjasta löytyy 180 sivua, joiden rinnalla kykenet elää upeita elämyksiä. Digitaalisen kirjan ohella tarjolla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä missä milloinkin liikutkaan joten se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2019-09-19 ja kirjan julkaisijana toimii Kustantamo S&S. Aloita samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Tarviit vaan älypuhelimen niin mukanasi on tuhansia kirjoja. Kun mielit mennä oikeasti e-kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa niin sinulla on isokokoinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa milloin saat rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle hyvä.