Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexander McCall Smith - Kaikenkirjavaa karjaa maksuttomasti

Mma Ramotswe päätyy ehdolle kaupunginvaltuustoon - suureksi kauhukseen. Rakastettu hyvän mielen dekkarisarja jatkuu.
Kun hautausmaan viereen aiotaan rakentaa räikeä Big Fun Hotel ja ainoa ehdokas kaupungin vaa'ankielivaltuutetun paikalle on tuttu arkkivihollinen, Mma Ramotswe suostuu pitkin hampain asettumaan ehdolle.

Kesken vaalitohinan etsivätoimistoon saapuu vanha herra, joka on joutunut päälleajon uhriksi. Charlie ryhtyy tapauksen päätutkijaksi todistaakseen arvonsa - ja tehdäkseen vaikutuksen erääseen tyttöön...

Kun Charlie hankkiutuu hankaluuksiin ja vaalipäivä lähestyy, Mma Ramotswen hyvää tuulta ja tahtoa tarvitaan todistamaan, että rehellisyys ja myötätunto vievät aina voittoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexander McCall Smith

Julkaistu

2020-06-02

Lukija

Marjo Wilska

Äänikirjan pituus

506 min

E-kirjan pituus

178 sivua

Tietoa kirjasta Kaikenkirjavaa karjaa

Mieleenpainuva Kaikenkirjavaa karjaa on hyvä romaanit, mitä lukiessa kellonaika katoaa kokonaan. Tämän loistavan kirjan on raapustanut Alexander McCall Smith. Kirjan pituus on 178. Älä kuitenkaan tyydy vain e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 8:26:15 tunnissa. Äänikirja onkin helppo keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet bussissa ja se luo lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Marjo Wilska. Tämän kirjan julkaisi Otava 2020-06-02. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat siirtyvät helposti mukanasi kännykässäsi. Jos mielit mennä kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, niin sinun tulee maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e ja käytössäsi on jättimäinen kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Iso osa palveluista tarjoilee myös ilmaisen ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt vapaasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.