Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katri Lipson - Kaikkein haikein leikki maksuttomasti

Mies, nainen ja tarjoilija. Lumous, joka saa kadonneen ajan palaamaan.

Kuusi kohtausta, rakkauden kuusi vaihetta. Kohteena aina Sebastian: tahdikas, tunnollinen tarjoilija, jota kukaan ei suostu näkemään pelkkänä kulissina. Kaihoisa romaani lumouksesta ja kylpyläkaupungista, joka herää menneeseen loistoonsa.

"Koskaan en tuntenut tällaista onnea. Kaikki mikä kasvaa näin suureksi, tuntuu meissä kipuna." Kahvilan nuori tarjoilija vangitsee miehen katseen ja mielen. Mutta onko poika salaisen halun kohde, nuoruuden omakuva vai miehen oma poika? Kun kuvaan astuu nainen, kylpyläkaupunki herää menneeseen loistoonsa ja alkaa näytelmä, jossa tapahtuu kaikki, mutta vain tunne on totta. Kuin astuisi vanhaan elokuvaan, kuka ties sellaista on täällä filmattukin, silloin kun sankaritar lumosi vastanäyttelijäkseen palkatun tarjoilijan, kuten tarjoilija nyt lumoaa asiakkaansa.

Katri Lipson on suomalaisen nykykirjallisuuden kiehtovimpia tekijöitä. Hän on voittanut Helsingin Sanomain kirjallisuuspalkinnon esikoisromaanillaan Kosmonautti, joka oli myös Finlandia-ehdokkaana. Hänen toinen romaaninsa Jäätelökauppias sai EU:n kirjallisuuspalkinnon. Kolmas, väkevä teos Detroit oli riipaiseva tarina ystävyyden särkymisestä ja jääkiekkomaailmasta. Kaikkein haikein leikki on tunnelmaltaan hänen herkimpiä romaanejaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katri Lipson

Julkaistu

2019-05-14

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

351 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Kaikkein haikein leikki

Kaikkein haikein leikki on kiehtova sekä hauska romaanit, mikä ei taatusti jätä yhtäkään väsyneeksi. Teoksen tuotti Katri Lipson. Kaikkein haikein leikki on pituudeltaan 150 sivua, elikä vallan hyvä pituus läpi käytäväksi. Ethän tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 5:51:21 tunnissa. Äänikirja on rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja luo myöskin lenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee Jussi Puhakka. Teoksen on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Tammi 2019-05-14. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Se koko homma sujuu mukavasti, kunhan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-20e kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen vaivatonta, sillä kykenet vapaasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.